Ruim 25 jaar ervaring

Grote of kleine projecten, onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat

Met ruim 25 jaar ervaring is eigenaar Rob Brouwer dé expert als het gaat om interieurdesign. Met een uniek oog voor detail, passie voor het vak en bergen mensenkennis weet hij direct hoe hij jouw woning of ruimte de beste uitstraling kan geven. Niet zo gek, want hij heeft al ruim 10.000 kledingkasten en design schuifdeuren ontworpen en geplaatst in binnen- en buitenland. Met vele binnenhuisarchitecten als klant, weet Rob exact wat wel en niet binnen een ruimte past. Hij geeft dan ook graag advies en helpt mee om jouw wensen perfect te laten aansluiten op je woning of ruimte.

Samen met zijn team ontwerpt Rob design kledingkasten, schuifdeurkasten, tussendeuren, bedden en andere meubelen voor iedere woning. Of het nu gaat om een zolder van een rijtjeshuis, een wijnkelder of inloopkast, iedere ruimte krijgt een nieuwe uitstraling met op maat gemaakte design meubelen. Hierbij is alles mogelijk! Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig. Dus een schuin dak, drempel, koof of ander obstakel is voor ons geen probleem. De kast past gegarandeerd perfect in ieder gewenste ruimte.

Wij denken altijd verder en zorgen dat al je interieur wensen uitkomen!

Hoe wij werken?

Bij The Doors houden we van een persoonlijke aanpak. Wij luisteren eerst graag naar je wensen en voorkeuren en komen vervolgens langs om de desbetreffende ruimte te bekijken en gratis op te meten. Met onze jarenlange ervaring weten wij direct wat de mogelijkheden zijn én wat het beste in de ruimte past. Uiteraard is alles mogelijk, maar wij geven graag ons professionele advies wat betreft kleur, materiaal en indeling. We bespreken samen het gewenste eindresultaat, waarna wij de plannen visualiseren middels een tekening. Bevalt dit? Dan ontvang je de definitieve offerte en gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat iedere klant tevreden is én blijft. Bijzonder aan The Doors is dat wij altijd eerlijk zijn wat betreft de prijzen. Heb je grote wensen, maar is het budget niet beschikbaar? Wij zullen er alles aan doen om voor jou een goedkoper alternatief te vinden.

Indien het beter uitkomt zijn wij ook bereid in het weekend te werken, met flexibele werktijden. Wij passen ons graag aan om je dromen werkelijkheid te maken. En mocht je ooit verhuizen, maar de kasten of deuren mee willen nemen, dan helpen wij graag met het de-installeren en monteren in het nieuwe huis!

Onze experts zien direct hoe je ruimte zo goed mogelijk ingedeeld kan worden.

Neem direct contact op voor een offerte op maat